• Type:
  • Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Maghreb Filmfestival bestaat 5 jaar : Broers Karim en Hakim Traïdia selecteren de beste Noord-Afrikaanse films.

H105-logo3x

MFF-2024

Het Maghreb Filmfestival bestaat 5 jaar. De broers Karim en Hakim Traïdia hebben weer vele Noord-Afrikaanse films van hoge kwaliteit geselecteerd die van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni worden gedraaid in de deelnemende locaties: Circus Hakim, De Pletterij, Verhalenhuis Haarlem, Het Badhuis, Theater Elswout en De Balie. Arno v.d. Vuurst gaat met filmkenner Karim in gesprek over het festival, beluister hier het uitgebreide interview:

Previous Post

Maghreb Film Festival 2024

Next Post

Vijfde editie Maghreb Film Festival 2024 komt eraan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top